ŞOKLAMA

Mistral

 

Katalog Mistral R-GB Katalog Mistral T-GB Teknik Tablo

 

 

MISTRAL SERİSİ

DERİN DONDURCU DOLAP EKMEK VE PASTA İÇİN TAVALI SİSTEM 60x40

Özellikler:

MISTRAL:

- +60 dereceden -18 dereceye kadar pişmiş ve pişmemiş ürünler içindir.
- Çalışma sıcaklığı: -40 derece
- Yapı: 60mm yüksek yoğunluklu poliüretan yalıtımlı modüler paneller
- İç kaplama: Paslanmaz Çelik AISI 304 18/10
- Dış kaplama: Paslanmaz Çelik AISI 304 18/10, 0.8mm kalınlık
- Paslanmaz çelik iç tava destekleri,65mm raf aralığı,60x40 tavalar için

KONTROL

- 100 farklı program kaydetme kapasiteli, LCD göstergeli, elektronik kontrol paneli
- Yumuşak(+60 -- +3 dereceler arası) ve Sert(+60 -- -18 dereceler arası) modlarda çabuk donduDurm-Yumuşak 
- Ürün merkezindeki probla çalışma döngüsü takibi
- Isıtmalı iğne uçlu prob
- Manuel zaman ayarlı buz çözme

DERİN DONDURCU DOLAP EKMEK VE PASTA İÇİN ARABALI SİSTEM 60x40

MISTRAL:

- +60 dereceden -18 dereceye kadar pişmiş ve pişmemiş ürünler içindir.
- Çalışma sıcaklığı: -40 derece
- Yapı: 60mm yüksek yoğunluklu poliüretan yalıtımlı modüler paneller ,iç malzemeler paslanmaz.
- İç kaplama: Paslanmaz Çelik AISI 304 18/10 ve
- Dış kaplama:Galvaniz kaplama.İsteğe bağlı olarak paslanmaz çelik yapılır.
- Taban:100 mm kalınlıkta yalıtımlı özel yatımlı.Kapı önünde paslanmaz rampa.
- Kapı:80x190 cm,endüstriyel tip silikon conta kaplı.Anahtarlı ve iç aydınlatma siviçli.

KONTROL

- 100 farklı program kaydetme kapasiteli, LCD göstergeli, elektronik kontrol paneli
- Yumuşak(+60 -- +3 dereceler arası) ve Sert(+60 -- -18 dereceler arası) modlarda çabuk donduDurm-Yumuşak
- Ürün merkezindeki probla çalışma döngüsü takibi
- Isıtmalı iğne uçlu prob
- Manuel zaman ayarlı buz çözme